bijdrage aan

Kalenderboek

van Stichting Print

In 2017 werkten op initiatief van Stichting Print 366 Nederlandse grafisch ontwerpers, kalligrafen, striptekenaars, letterontwerpers en illustratoren samen met zeven drukkers, twee binders, één papierleverancier en twee kartonleveranciers aan één kalenderboek. Elke ontwerper kreeg een datum van het jaar èn alle vrijheid, om daarvoor een spread te ontwerpen. Ook MILC mocht een spread maken, voor 19 november en gaf daaraan het thema The Time Is Now. Om ieder moment van de dag te vieren, ontwierpen wij een spread met een eigen klokje voor iedere minuut: 1440 minuten in totaal.

Het Kalenderboek is een jaarloze kalender geworden, die daarmee eeuwig te gebruiken is, maar ook een specifiek tijdsbeeld geeft van de grafische sector anno 2017. Compleet in zwartwit en op 60 grams papier gedrukt. Het boek won in 2018 de Nederlandse Vlaamse Kalenderwedstrijd.

Het Kalenderboek is op vrijdag 8 september gepresenteerd in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. En het boek is ook te koop! Kosten: 29,95 euro, via: https://www.buyprint.nl/